Sider

søndag den 21. oktober 2012

Overstimuleret

Kan man åbenbart også blive som voksen.
Det sker blandt andet, når 3 børn står og kræver, at de hver især skal høres NU! - samtidig med at man skal bage to forskellige slags kager (en til gamle elever i skønne 8.a, der aldrig har fået andet end is, fordi jeg bare aldrig fik mig nosset sammen til andet - og kokosmakroner! Til kollegaerne som trænger til noget sødt ALTID ;-)
Oveni hatten skal man jo også lige forsøge at holde styr på alt det lavpraktiske (der langsomt hober sig op, så vores hus snart har konkave vægge) og her taler vi altså snarlig mangel på vasketøj som underbenklæder,trøjer uden gylp etc etc., ROD på alle vandrette flader, og tusind ting, der slet ikke har fundet en anden plads end stuegulvet. Sybunker, huskelister i tocifrede mængder (som vi selvfølgelig har glemt hvor er ... ) og så videre. Hvor finder en overstimuleret mor så plads til at sidde og stirre ud i luften?

Først foran forbrydelsen (som jeg kun så halvdelen af), så i ammestilstand og en god bog og til sidst med bloglæsning og efterfølgende lettere klarhed:

Jeg trænger til en god omgang fysisk og mental oprydning - inden jeg får stress. Heldigvis udløber min fitness pause i morgen og Yogaen venter igen! Ah ...

Indtil da krydser jeg blot fingre for, at min arbejdsplads er enige med mig i, at jeg godt må forlænge min barsel med 14 ugers ubetalt orlov ... (Krydser alt hvad krydses kan)

3 kommentarer:

 1. Nå det er det det kaldes- selvfølgelig- jeg har vist været kraftigt overstimuleret de seneste 4 år :-) nu begynder det at hjælpe- hænger måske sammen med at ungerne ikke længere tager skade af at behovsudskyde lidt... og at nattesøvnen er kommet retur.. Jeg plejer at protestere højlydt når nogle påstår at kvinder kan multitaske- ikke mig når det handler om at håndtere 2 børn, mand, hund og diverse fysiske gøremål og ens egne sager samtidig... pøj pøj med orloven!

  SvarSlet
 2. Overstimuleret er et godt ord... meget bedre end stresset, som efterhånden er lidt for udtjent. Og ihh hvor jeg kender det!
  Skal forresten have spurgt dig om det er mig der skal starte med at lave gave med 4 og grøn til dig? Altså bare for at føje endnu en ting til en af mine huskelister ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Signe
   Godt du spurgte! Men det er mig der starter ... Jeg har det på min liste, og håber virkelig snart at jeg kan afsende en pakke til jer tre. ;-) men du må gerne sende mig din adresse på: vaemmely@hotmail.com
   KH Emilie

   Slet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...