Sider

fredag den 5. oktober 2012

Beg(r)avet

BeGRAVet i hverdagstrivialiteter som vasketøj og babygylp (dog stadig ufattelig glad og lykkelig ... mærkeligt nok) har jeg nu i 5 dage forsøgt at poste dette indlæg.

I sidste uge var Lola og jeg med tog til København. Lola var et pragteksemplar af en god rejsebaby og imorgen  - lørdag - tager hele familien til London - og så er det altså meget rart at Lolas rejsegen er blevet afprøvet inden da. (tro mig ... der KAN være meget langt til London med offentlig transport i begge ender af en flyvetur).

Det var også i sidste uge, at jeg blev: BeGAVEt med flere skønne pakker ...

1. Lækker pakke fra Heidi med bloggen Mig og Maya. I august deltog jeg i en lille pakkeleg, som Heidi havde skrevet om på sin blog, der gik ud på at man skulle vælge en farve og et tal. Derefter skulle Heidi så lade sig inspirere af mit tal (som var 4) og min farve (som var grøn) og efterfølgende sende en pakke inspireret af dette. Jeg blev således den heldige ejer af disse her - lavet med både gavmildhed, visdom, kærlighed og glæde!


De er bare så skønne! ligesom den fine hæklede rangle Heidi havde lavet til Lola (men den må jeg fremvise senere, da jeg desværre ikke har fået taget billede af den i bagklogskabens lys skulle jeg helt sikkert have taget billeder, da jeg modtog pakken! 
 - og er nu igang med at udtænke en gave til Heidi med Lilla og tallet 3 som kodeord - Jeg tror nok jeg har fundet ud af det ;-) Nu skal depechen gives videre. Nogen der har mod på en pakkeleg?

2. Forsinket fødselsdagsgave fra min søster, som lod sig inspirere af min ønskeseddel på pinterest til at købe disse her lækre sko fra Toms. Min søster bor i USA og gaver fra hende er helt klart en super bonus, når hun nu ikke lige er rundt om hjørnet. og sko er bare SÅ meget billigere i USA!Jeg er flyttet ind i dem og vil helst ikke have dem af igen. Mine fødder elsker dem! (det gør jeg altså også) Elsker også konceptet "One for One" - med at mine sko giver et par sko til én, der har brug for det. Historien om TOMS er helt klart værd at læse mere om. Det kan du her

RESTEN AF DET DER SKER I MIT LIV ... KAN JEG IKKE HUSKE I SKRIVENDE STUND ;-)

6 kommentarer:

 1. Jeg vil også godt lege pakkeleg med dig - Jeg elsker det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubii! Det lyder dejligt ... Maa man faa din farve og dit tal? Saa vil jeg gaa i taenkeboks ...
   :-) Emilie

   Slet
  2. Det må du ihvertfald - Turkis og 3:-)

   Slet
 2. Åhh skal, skal ikke... Har jeg lyst ja! Ok jeg prøver, hvis du da skal bruge en deltager mere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfoelgelig skal du da vaere med! Jeg skal bruge en farve og et tal mellem 1-10 og en mailadresse :-)

   Slet
  2. Ok Lilla og 5
   Signe.bang.hansen@gmail.com
   Det bliver sjovt :-)

   Slet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...