Sider

onsdag den 31. oktober 2012

Hulter til bulter

Livet her i hytten er for tiden præget af undetegnedes brystbetændelse for hele hulen da, HVOR gør det bare sindsygt ondt  og medfølgende feber i børnestil på 39,8. Jeg er stadig fuldstændig måbende over, hvor slatten man bliver af sådan en omgang.

Men så er det godt, at man har Halloween og forældrekaffe i børnehaven med 11 forskellige splatterkager eller hvad man nu lige kalder sådan nogle uhyggelige nogen?  Det gjorde mig ekstra glad, at der var så mange forældre, der ikke havde tid til at spise dem. Det havde jeg! (selvom jeg i sidste uge lovede mig selv, at nu skulle jeg på kur - af den slags, hvor man kun må spise et stykke kage om dagen, fordi selv amning har sine grænser for, hvor meget stofskiftet bliver boostet)

Man bliver så sgu da helt glad i hatten af den slags overflod! Bliver også glad i hatten over at Lola nu bruger sut. Det frigiver en helt masse tid ... som jeg ikke tidligere har haft til KREA.

Det første færdige projekt kan jeg ikke vise før om et par dage, når det lander hos modtageren ... men jeg er glad, for jeg har helt selv lavet det OG det indeholder også genbrug/redesign i skøn kombi ;-)

Her er et lille glimt ... af WIP som i næsten færdigtPS: Et godt råd. Næste gang du ser en lalleglad jubelidiot på kagerov og babygylp i striber på ryggen ned af sin cardigan. Vil du så ikke godt være den venlige sjæl, der måske lige gør opmærksom på det? så kunne jeg måske blive fri for at græmme mig knap så meget  Det er lidt i samme stil, som et kærligt Nej. Det er langt værre at lade være .... bide tænderne sammen og tænke på noget andet! 6 kommentarer:

 1. Hahaha - jeg ELSKER dine indlæg! Du kan tids nok gå på kur:-) Jeg var tilbage på normal vægt efter 4 måneder, men så var der jo lige en laaaang barsel, hvor der var alt for meget tid til at spise kager og chokolade - det gjorde ikke noget godt for vægten!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja ... lang barsel er vist rigtig meget lig med rigtig meget kage, I LOVE IT! (altså kagen ... et stk kage om dagen kuren, er vist også den slags, der ikke er så svær at overholde???? ;-)

   Slet
 2. åh- mine kilo er altså også først kommet efter at vi fik barn nummer 2- det meste fra graviditeten røg nemt af- men til gengæld synes jeg livet med børn overmander mig så jeg er nødt til at forkæles med noget spiseligt... og mon ikke de fleste har for travlt til at lægge mærke til babygylp... på andre mødre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. he he ... Så er det der "sukkertrangen" kommer fra. Jeg synes helt klart det lyder meget plausibelt, det der med kageforkælelse ;-). Babygylp ... Måske har jeg bare for travlt til at lægge mærke til det? ;-)

   Slet
 3. Brystbetennelse vet jeg alt om ...Jeg hadde fire på rad med ulike pencillinkurer. Ikke noe hjalp. Til slutt måtte jeg få tabletter for å stoppe melken. Det var såå hardt! God bedring.
  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. oh dear! det lyder godt nok som det ultimative skrækscenarie ... tror heldigvis jeg er ovre det (7-9-13)Jeg krydser i alle tilfælde fingre for, at det ikke kommer igen.

   Slet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...