Sider

mandag den 7. januar 2013

Andres gode ideer ...

Er jo vældig inspirerende og derfor er det ikke sjældent, at jeg får lyst til at låne dem og gøre det samme. Men tiden er knap og jeg har endnu ikke fået brugt nogen af alle de ideer jeg har samlet sammen på Pinterest. Heldigvis er der også blogland og ideer, der er til at overskue. Lige nu er der tre ideer (der har spredt sig som ringe i vandet) og som jeg så er hoppet med på.

Den ene ide er et lappeprojekt startet af Sara med bloggen Bournonville. Læs mere om reglerne for projektet på Sara blog. Læg en kommentar, hvis du har lyst til at bytte lapper med mig.


På bloggen Che and Fidel - har Jodi fået ideen med at tage et portræt om ugen af sine børn. Jeg synes ideen er så smuk, for jeg er typen, der bare aldrig får lavet barnets bog og alle de der andre gode ting til fremtiden. Mit kamera er dog ikke verdens bedste, men jeg kunne så godt tænke mig at være med i projektet alligevel. 


Endelig er der jo mit eget projekt om at få brugt "mit lager" og ikke købe nyt. På bloggen Motherblogger har Sara lavet et upcycling projekt i Januar. Og med mine bunker i krearummet kunne jeg ikke lade være med at være med i den udfordring! Jeg håber, at jeg får tid til at sy i Januar! 
Se bl.a disse flotte bukser som Sara har lavet. Jeg har lånt billedet på hendes blog. 6 kommentarer:

 1. Som du ved er jeg med på en gang lapper...:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og det er rigtig dejligt. Regner med at jeg skal til at rydde op i krearum i morgen og forhåbentlig også får gang i lapperne i den anledning.

   Slet
 2. Hej Emilie. Ja, "brugt-til-nyt"-projekter er fantastiske (jeg har selv haft en temamåned på min blog) Spændende at se, hvad I gæve kvinder får lavet :-)

  Vi ses til Kreadag /Christine*

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christine
   Glæder mig rigtig meget til Krea-dag i århus. Det bliver vældig hyggeligt. Jeg kan godt huske den temamåned, hvor du lavede brugt-til-nyt, men det var før min tid i blogland, men jeg læste om det under tema-måneden "boys Month" i sommers. Hvilket forresten også var en skøn idé!

   Slet
 3. Hej,

  Skal vi bytte lapper?

  Send mig gerne en mail på annasmorblogger@gmail.com

  Hilsen Susan
  www.annasmorblogger.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej
  Har du stadig plads til lappebytter, så send mig en mail på jeanetbodilsen@gmail.com

  Rigtig hyggelig ide med at tage et portræt hver uge - Må jeg huske når jeg engang får børn :D
  /Jeanet

  SvarSlet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...