Sider

torsdag den 23. august 2012

Katten i sækken

Jeg har termin i dag og folk er begyndt at spørge på den der (til tider) enerverende måde "om jeg ikke snart skal af med den der mave" og jeg prøver virkelig - så godt som jeg nu kan - at smile lidt overbærende, fordi det jo selvfølgelig er dem, der ligesom ikke fatter, at uanset hvad de siger og pakker kækt ind. SÅ er der ligesom ikke rigtig noget at gøre ... Hun kommer, når hun kommer!
MEN når det så er sagt, så gemmer der sig allerinderst inde en fornemmelse af at jeg har købt katten i sækken. 
Fordi det ligesom har været den her dato jeg har gået og ventet på i næsten 40 uger nu. Og det er lang tid at vente på noget. Især når man har lugtet til og haft glæden af at sidde med sit eget nyfødte barn i favnen, efter the mother of all kræftanstrengelser EVER! 
Det er fornemmelsen af et antiklimaks, hvor jeg helt sikkert nok skal nå til det punkt, hvor jeg bliver så forbandet god til at visualisere, at jeg tror, at det alligevel aldrig kommer til at ske og at det bare er noget jeg har bildt mig selv ind! (så jeg selvfølgelig bliver helt vildt overrasket (ja, virkelig!) fordi det pludselig er nu) 

Og fordi livet bare altid sker på den der John Lennon måde " når man er igang med alt muligt andet" så håber jeg bare, at det for mand og ældstebarnets skyld ikke lige sker i aften. Han skal nemlig se byens hold spille international fodbold og det har han glædet sig rigtig rigtig meget til ... DET kommer ligesom ikke til at ske igen og nu har vi altså ventet på hende der så længe. Storebror er overbevist: Lillesøster må vente til kampen er færdig!!

Imens jeg venter, strikker jeg yndlingsopskriften igen igen: "Bette" fra Design-club.dk. i størrelse lille og i lækker smækker pæreskalsgrøn! 


4 kommentarer:

 1. uh- den er altså også fin den model- og det er den der pæreskal også.. må sige jeg ikke er misundelig på dig- har det sådan lidt: Been there, done that, got the t-shirt... med min den yngste fik jeg veer torsdag aften ved 20 tiden- yes- så er det NU!!!- og så blev hun hevet ud med tang tirsdag... kl. 13.07.. 4,5 kg basse 10 dage over tiden.. så det der med at nu var det NU blev lidt udmattende.. den ældste røg ud med uplanlagt kejsersnit 3½ uge før tid.. det var en overraskelse... Nå men lækker strik du laver- og godt at her ikke er helt så varmt længere :-)

  SvarSlet
 2. UHA ... og åh rædsel! Håber selvfølgelig, at NU betyder NU og alt det positive der kan strømme min vej, mens det står på - gør det! Om ikke andet kan jeg da glæde mig over, at jeg nu ikke længere har så hævede fødder ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ikke for at skræmme du har jo allerede en:-) og jeg er sikker på at det nok skal gå, det gør det jo oftest:-) lækre sager du lige har fået færdigt. Håber dit humør er bedre nu hvor det ikke er så varmt..

   Slet
 3. Akk, den ventetiden på slutten er tung! Og det hjelper ikke at folk maser;-) Positive tanker herfra.-)

  SvarSlet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...