Sider

søndag den 3. marts 2013

Om 16 dage ...

Sidder jeg i en flyver sammen med Lola. Om 16 dage ved denne tid er vi næsten 2 timer væk fra vores bestemmelsessted. Det er helt vildt spændende. Jeg glæder mig! Inde i mit hoved kører den her:


Vi skal være afsted i 3 uger. Den første uge regner jeg bare med, at vi skal bruge på at komme os over vores jetlag.
Fra mine tidligere rejser, har jeg en forholdsvis god idé om, hvad det betyder. Men jeg har aldrig rejst så langt med en 6 mdr gammel baby før og ved ikke, hvordan mærkelige sovetider mor/barn i mellem kombineres bedst? Nogen derude med nogen gode erfaringer på dén front?
Jeg har en sær forudanelse om, at det nok bliver næsten lige så "sjovt", som første gang man selv var "heeeelt vildt syg", men også lige skulle underholde en baby (en frisk baby vel at mærke). Der fik jeg i alle tilfælde mit første og største mor-chok på den dér, man har købt katten i sækken måde. Og så må en eller anden gerne fortælle mig at sådan er det SLET ikke og at vi selvfølgelig kommer til at være synkront vågne og sovende i idyllisk symboitisk mor/datter samhørighed! Anyone?

Når vi så er færdige med det dér pjat med at vågne og sove på de mest åndsvage tidspunkter - så har min søster lejet et skønt værelse på et ret så hyggeligt hotel inde i San Fransisco. Dér skal vi så hygge os i en uge! YES!!! Golden gate hotel, som er et lille Edwardiansk familieejet hotel.


Jeg glæder mig som et lille barn til at suge lyde, mennesker, udsigter, gadekunst, museumskunst, parker, butikker og byrum til mig i ugelang strøm og i et af mine yndlingsmenneskers selskab - min søster.
Den sidste uge skal min søster på arbejde igen og Lola og jeg skal se nærmere på San Jose, hvor min søster er flyttet hen siden sidst, jeg besøgte hende. Vejret skulle dog være ret så rart og næsten sommeragtigt dernede, så jeg regner med at Lola og jeg skal ud og cruise en del. Det er vi gode til, hvis der samtidig er rigelig sol, god litteratur og kaffe.
Jeg har endnu ikke skrevet en liste (de bliver alligevel altid væk) men jeg skal helt sikkert have indkøbt de her til rejsen:

Og Stine Pilgaards "Min mor siger"


- selv om jeg stadig elsker min Kindle, er der altså bare noget ved "rigtige bøger".

4 kommentarer:

 1. Neeeeeej, hvor er du heldig! Der må da virkelig være dømt nedtælling! Jeg glæder mig til at høre om turen:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Hvor bliver det bare spændende. Og du er total sej sådan at tage på langtur med Lola, men det er nok en perfekt alder - inden hun vil til at toure rundt i flyet og hilse på alle de andre passagere ;-)
  Ha en rigtig god tur - jeg glæder mig til at høre om den :-)
  Kh Line - kahrkreation.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Hej Soster,
  Jeg glaeder mig saa utrolig meget til at I kommer paa besog. Om kun to uger nu. Husk at pakke solcremen for det ser ud som om at vi har startet paa foraaret. Dog skal du nok ogsaa pakke en jakke da vejeret kan vaere svaer at forudsige...isaer i San Francisco.
  Knus!

  SvarSlet
 4. ÅH! San Fransisco! Der vil jeg så gerne til. Du må endelig huske at lave en stemningsrapport :-)

  SvarSlet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...