Sider

fredag den 15. marts 2013

Mens vi venter ...

På at det lige om lidt (!) er tirsdag og vi (som i mindstefisen og jeg) flyver til Paris for at fange en flyver til San Francisco, afprøver vi lidt mere af det dér slagteri af uformelige uldsweatre.
Jeg har fået lavet en trøje til Lola - som hun selvfølgelig gik helt kold i mens vi var midt i afprøvningen. Men den passer.


Den skal bare lige have noget rib af en art ved ærmerne og i bunden, samt noget vindtæt foer - så kan den fungere som en varm jakke, når vi er i SF (vejret er altså noget lumsk i den by, med tåge og vinden, der kan tage pippet fra selv den dejligste "forårsdag".

Mht. Trøjen så var fremgangsmåden i god vi-prøver-os-frem-stil og for en gang skyld har jeg også fået taget billeder ... Af trøjen (uden ærmer for de blev engang brugt til varme babybukser) - dernæst opmåling (det passer jo perfekt!!! ;-) - til sidst et stk babytrøje klar til syning ...


Jeg synes at det er genialt, at en ubrugbar sweater kan laves om til noget andet, som virkelig får sin ret.
Det er også ret genialt at have en Blog, hvor man kan få lov til at bytte sig frem til bogen "kunsten at slagte en trøje", når man nu er så glad ved det. Det er allerskønneste Ellen med bloggen "her en af dagene" som var med på en bytter ... TAK!!!

Posted via DraftCraft app

6 kommentarer:

 1. Det er simpelthen utroligt hvad du får ud af de trøjer, skal helt sikkert selv prøve det en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det er helt vildt, hvad man kan få ud af sådan en fætter og jeg kan varmt anbefale at gøre det :-)

   Slet
 2. Hvor er det bare blevet godt. Og så er det dejligt at bogen ikke samler støv her mere:-).

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig ide... du kan lave luffer af resten måske! I skal jo af sted i den vildeste snestorm!! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, uf! tænker at stormen går væk, hvis jeg ikke anerkender den ...? hmm - har stadig mareridt over min sidste tur til SF, hvor jeg strandede i Frankfurt pga snestorm. Men nu flyver jeg over Paris, og den lufthavn gåtr ikke altid i røv, når der er lidt sne ;-) Luffer eller hjemmesko kan man få brug for uanset hvad ...

   Slet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...