Sider

torsdag den 28. februar 2013

Lappeland

Altså, jeg har jo deltaget i den der lappeleg, hvor man byttede lapper med andre bloggere. Derfor havde jeg denneher på min blog i et stykke tid.Jeg byttede med rigtig mange og til sidst holdt jeg vist op med at prøve at holde styr på det, fordi jeg havde 10 forskellige lister med navne. På nogle af listerne var der også noget med hvem jeg havde sendt lapper til og på andre lister, hvem jeg havde modtaget fra. På alle lister var der en god sammenblanding af det hele.
OG så stod min ammehjerne af og jeg bestemte mig for at jeg (vist nok) havde sendt til dem, jeg havde lovet at bytte med (HVIS jeg har glemt dig og du læser med her, vil du så ikke nok prøve at give mig et spark i røven, ved at efterlade en kommentar OG derefter tilgive mig igen?).


Jeg har brugt de sidste to uger på at få lavet mit eget tæppe.
Det er så uperfekt og hyggeligt og varmt og farverigt! Jeg har indkøbt et par nøgler orange bomuldsgarn og vil en dag hækle en bort i kanten - ligesom jeg gjorde på et par babytæpper sidste år.Men det kommer på TO-DO listen, for jeg skal lige have lavet en lille barselsgave først. Og heldigvis fungerer tæppet fint uden.

2 kommentarer:

 1. Jeg har modtaget dine lapper og er klar til at lave min egen udgave af tæppet :-) Hvor er det fedt at dit er lagt op i farver. Og det vil være en super fed detalje med den hæklede kant. Hvordan laver du hullerne som du stikke ned i?
  Kh Line - Kahrkreation.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er jeg glad for at høre! Var helt bange for at den første kommentar var en "røvfuld". Med hensyn til den hæklede bort, så syr jeg først hele vejen rundt kanten og hækler derefter "på" disse sting. Hullerne laves altså bare med en stoppenål. Det fungerer fint og resultatet er næsten ikke til at forfejle, når man lige finder ud af, hvor mange masker, der skal være i "hvert" sting.
   Hvordan jeg laver stingene kan du se her - hvor der lige er en kort forklaring på tungesting.
   http://stof2000.dk/userfiles/files/pdf/7_%20Tungesting.pdf
   Glæder mig til at se dit tæppe - Emilie

   Slet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...