Sider

onsdag den 6. februar 2013

Uldne bukser ...

Til bikertræf for mødre i weekenden ( det skønne skønne blogtræf arrangeret af Anna) fik jeg klippet ærmerne af en trøje og syet et par uldne bukser til Lola.


Trøjen var en gammel uldsag jeg havde vasket ved 40 grader i vaskemaskinen med et par cowboybukser for at valke den lidt. 
Jeg havde ikke været forudseende nok til at få tegnet mønster eller andet og gjorde det "på slum", ved at måle fra navle og om til ryggen - samt længden fra skridt til fod  - Lola. Og Voila - en buks str. 5 måneder tog form. 
Der er lavet løbegang til elastik, sat et par farverige knapper fra Betty P på og lavet et forsøg på en slags broderi på knæet for at give noget farve (lavet med neon broderigarn fra Broderi Moderne i Aarhus).

Jeg pønser på at lave resten af trøjen om til en nederdel til mig selv, men så mangler jeg lige bogen "kunsten at slagte en trøje", hvor jeg kan huske, at jeg har set flere eksempler på, hvordan man kan gøre det. Er du interesseret i at komme af med din (eller kender du én der ikke bruger deres) må du endelig give lyd. 
Jeg MÅ selv eje den bog, for det ender altid med at jeg låner den max tid på biblioteket og glemmer at aflevere den igen ...

Det skal dog liiiiige nævnes at knapperne på bukserne, lå i en super flot indpakning sammen med andre sponsorgaver, der blev uddelt til blogtræffet. Det var så fint, at der var nogle bloggere, der havde brugt tid og energi på at indhente sponsorgaver og følgende firmaer havde lyst til at give sponsorgaver til os:

11 kommentarer:

 1. Hvor er det et par super skønne uldne bukser! Det er fedt at genbruge, du kan da være med i upcycling legen der også kører i blogland for tiden ;-)
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Jeg vil gerne af med min bog:-) skal vi mailes ved om det? Kh Ellen

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er dagens helt i skysovs - vel nærmest ÅRETS! Jeg sender dig en mail ... :-)

   Slet
  2. tange mak- siger jeg- så er jeg da helt for nogen idag.... (sagt på en lidt tung torsdag..) :-)

   Slet
 3. Jeg havde sgu købt den bog til dig, hvis du ikke kunne få den andetsteds, dejlige Emilie, men jeg kan se at den allerede er 'hjemme'! For hvis nogen skal have en bog om at slagte trøjer, så er det dig! ;-)
  Hvor er bukserne fine med broderi og knapper!

  Ha' en FANTASTISK dag, skønne! Og kram din MEGAlækre datter fra mig!

  SvarSlet
 4. Det er en super fed ide du havde fået med den trøje - og vi vil gerne se den kommende nederdel...

  SvarSlet
 5. Hej Rikke, tak for komplimenten med hensyn til bukserne - ideen var desværre ikke min, men jeg er glad for dem! Med hensyn til nederdel så er det vist et af de der projekter man aldrig helt ved hvor ender .... Men jeg lover jeg viser frem, når jeg er færdig.

  SvarSlet
 6. De er virkelig blevet fine dine bukser, tak for sidst i Århus

  SvarSlet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...