Sider

mandag den 18. februar 2013

DIY Hæklet suttesnor i stjernemønsterHvad skal du bruge?
-          En hæklenål str. 2,5
-          Bomuldsgarn
-          Stk bomuldsstof  (4 x ca. 25 cm)
-          1 Seleklips
-          Knap

Hvad skal man kunne?
-          Slå luftmasker op, hækle kædemasker og hækle halve stangmasker
-          Hækle stjernemønster (eller lær det her!)
-          Hækle krabbemasker (lær det her) 

Fremgangsmåde:
11.   Start med 70 +3 luftmasker (lm)
22.   Vend og start med at hækle stjernemønster (se link under "hvad skal man kunne?)
33.   Hækl 2. rk på stjernemønstret
44.   Afslut med 4 lm til knaphulslukning – hæft med en kædemaske på modsatte side af snoren.
55.   Lav herefter en luftmaske (lm) og begynd med krabbemaskerne hele snoren rundt (vær opmærksom på at   der hækles fra venstre mod højre).  Se hvordan du hækler krabbemasker her. Afslut med krappemasker rundt om knaphulslukningen.
66. Suttesnoren er nu klar til at få monteret stoffet, der foldes så det passer i bredden på suttesnoren. Stoffet placeres lige indenfor den hæklede kant af krabbemasker og syes fast på maskine. 

- - Jeg vil anbefale at bruge de links, jeg har lavet til The crochet geeks You tube profil, hvis man er i tvivl om, hvordan man hækler. Hun har lavet nogle fantastiske videoer, som er meget nemme at følge og jeg vil varmt anbefale hendes videoer - man skal dog være opmærksom på at de er på engelsk.8 kommentarer:

 1. Sikke en fin diy, den skal helt sikkert prøves en dag, for de er bare så fine de suttesnorer.

  SvarSlet
 2. Sikke nogen fine suttesnore du har lavet :0)
  Tak for dine lapper, de var fine :0) men der var ingen afsender på brevet og jeg har ikke modtaget nogen mail fra dig med din adresse, så vil du ikke sende mig en mail, så jeg kan få sendt lapper retur til dig?

  signej@hotmail.com

  Mvh Signe / visse-vasse og en hel masse :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Signe!
   nu har jeg fået sendt en mail til dig, ;-) Jeg levede i lykkelig uvidenhed om at jeg ikke havde modtaget lapperne. Godt at du kunne bruge dine - og at jeg i det mindste ikke havde glemt at sende dem!
   Emilie

   Slet
 3. Hvor ER de fine! Jeg er fluks gået igang med én. Og tak for links til crochet geek. Kendte slet ikke de videoer og de er rigtig gode. Vh caroline (detlilleblaahus.wordpress.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Caroline,
   Tak for de fine ord og hyggeligt, at du kiggede ind forbi ;-) Håber at du får lavet nogle fine suttesnore og at opskriften er til at gå til.
   Emilie

   Slet
  2. Det lykkedes :) resultatet kan ses på min blog, hvor jeg har linket til dig :http://detlilleblaahus.wordpress.com/2013/03/19/styr-pa-sutten/

   Slet
 4. Hvor skønt med links til stjernemønster der giver mening! :D jeg har straks lavet en, men selv med nål 3.5 bliver min snor meget kort, så tror jeg hækler for stramt :/ må prøve med nogle flere masker :)

  SvarSlet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...