Sider

søndag den 16. december 2012

Når man SKYDER papegøjen

Jeg har skudt flere papegøjer på det sidste. DET startede da jeg kom til at købe strikkekittet til en ny hue og derfor blev bekendt med at også jeg kan strikke mønsterstrik - og at det tilmed blev pænt! Nu har jeg så gået og drømt om at lave en trøje i restegarn. Egentlig ville jeg lave en pingvintrøje, som jeg engang havde set, men så så jeg en dame med en lækker islænder sweater i svømmehallen i dag med det her mønster og så fik jeg lyst til at strikke noget islænderstrik til Lola. (hun er lige tilpas lille til at jeg kan overskue det der med mønsteret) Denne cardigan er godt nok strikket i lettlopi, men det tror jeg kradser lidt og så har jeg også garn i gemmerne (!) som skal bruges ... (jo sørme!)Nu er jeg bare ikke lige helt så god til det der med at strikke i frihånd og lave udregninger. Eller også vil jeg bare hellere, at der er nogen andre der gør det for mig?
Manden - til konen med den lækre trøje - fortalte mig så om denne hjemmeside dedikeret til selv at lave og udregne islandske lopisweatre!
Det er da at skyde papegøjen ... Siden er under alle omstændigheder et besøg værd, hvis man gerne vil selv - med hjælp. HER FINDER DU DEN -
Manden der har udviklet siden har også en blog. Det er lidt strikkenørdet, men helt vildt spændende læsning. Bloggen finder du HER
Jeg er begejstret!

2 kommentarer:

  1. Tak for nogle gode links. Det skal jeg helt sikkert kigge nærmere på... Vil så gerne kaste mig ud i lignende projekt, når de presserende ting på to-do listen er ordnet.
    Mvh Rikke

    SvarSlet
  2. uh hvor spændende! Jeg skal klart tjekke dine links ud. Mønsterstrik er fedt - glæder mig til at se, hvad du laver med det!

    SvarSlet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...