Sider

mandag den 17. december 2012

Min hat ... Din hat?

Min hat er strikket færdig og jeg er vildt glad for den.Der er dog et par ting, der skal laves om for vinden - den der minus 10 grader vind i sidste uge - suser lige igennem. Når man er tidligere ørebarn duer det ikke, så denne hat må have foer. Den er lidt stor i det, så jeg skulle have købt og lavet børnemodellen til mig selv. (Hatten er jo blevet til efter et erhvervet strikkekit hos Stine Hoelgaard, og kittet findes både i voksen og børnestørrelse ;-) næste gang må jeg altså justere lidt i maskerne og bruge mindre pinde til ribben.
Den er strikket i Lima fra hjertegarn, som jeg aldrig har strikket i før, men det er lækkert og kradser ikke, hvilket er et stort plus. Jeg har ikke tal på, hvor mange hatte jeg har lavet og senere måtte give videre, netop fordi de kradsede.
Er der forresten en eller anden i blogland, der vil have denne her:

Den er hæklet i uld fra Læsø, men kan desværre ikke længere huske, hvad garnet hedder. Det er en voksenstørrelse og jeg synes, den er for stor til mit hoved (str. 53 og kan godt lide at hatte slutter til rundt ørerne) og så giver den mig en underlig kulør i ansigtet ...

Jeg har også fundet den her som er strikket i lidt djævlehuestil, ca str. 4-5 år.Den er vældig fin, når den kommer på og slutter tæt til om ørerne, men passer bedst til en pige og min pige er for lille og den må videre. Garnet der er brugt er en blanding mellem silke og uldblandinger fra Isager, Duo og Blackhill. Efterlad en kommentar med din mailadresse, så sender jeg fluks ;-)

Posted via DraftCraft app

7 kommentarer:

 1. Altså jeg er jo vild med regnbuehuen, men jeg skal da ikke bare have den - skal du ikke have noget for den?
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg vil ikke have noget for den. Og nu bliver det altså lidt langhåret, men jeg er så overbevist om at det at give noget væk er det bedste her i verden. Især når det havner et sted, hvor nogen bliver glade for det ;-) smid en mail på Lene.emilie.fauerskov snabela gmail.com med din adresse. Så kan jeg sende den m julekortene senere.

   Slet
 2. Ej øv der var jeg lige sent nok ude, den ville jeg ellers godt have ejet, den er så FLOT.
  mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helena ... Jeg får jævnligt lavet huer, som jeg må give videre, måske du er heldig en anden gang?

   Slet
 3. Hvor er den øverste bare fin! Også de andre forstås... Vi mangler dog ikke huer. Håber du finder nogen, som mangler.

  SvarSlet
  Svar
  1. he he .. og tak. Det er heller ikke huer vi mangler her i huset, men den antallet af handsker der har en makker er dog drastisk dalene.

   Slet
 4. Fine huer! Melder mig som fast læser - det ser spændende ud ;o) God jul! :o)

  SvarSlet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...