Sider

mandag den 27. maj 2013

Pandoras æske

Nu ved jeg jo ikke hvordan det er hjemme hos dig, men herhjemme synes jeg at det er en evig kamp at få huset til at fremstå nogenlunde fremkommeligt og opryddeligt. Både min mand og jeg er ret distræte og fungerer (som oftest) ret godt med en lille smule rod. Hans grænse for hvornår det roder for meget, er dog en smule mere udvisket end min og jeg har helt klart skulle arbejde en del med mig selv, for ikke at bruge al min tid på at gøre ham til syndebuk, for vores fælles "last". 
Nu har vi dog for første gang nået grænsen samtidig efter at have haft drengenes værelse rykket ind i stuen, fordi loftet på deres værelse var ved at falde ned. 

Samtidig har vi også rodet en del med, hvad vi vil med vores liv.Vi har stillet hinanden alle de store spørgsmål og det gør lidt ondt, at skulle tage stilling til om vi begge er sådan grundglade, her hvor vi er. Men ankomsten af 3 barn har virkelig været en gave i mere end én forstand, fordi min barsel, så samtidig kan bruges på at se "lidt indad". Ingen tvivl om at det er sundt at tænke over ens liv -  men det er en stor mundfuld at åbne op for de større linjer i livet! 
Vi er kommet nærmere hvad vi gerne vil, men har også opdaget, at vi har åbnet for pandoras æske. I første omgang har det betydet, at vi er begyndt at rydde op i mere end én forstand. 
Ingen tvivl om at det føles godt - men det er også overvældende og tidskrævende, når man også skal forsøge at holde resten af skuden oven vande. 

Vi er ikke ved vejs ende - og vi taler stadigvæk om de større linjer, men vi forsøger - så godt vi kan, at få huset givet den helt store omgang, mens vi stille og roligt prøver at planlægge os ud af resten. Måske ender det med, at vi tager springet og prøver lykken et helt andet sted - indtil vi er helt sikre på praktikaliteterne, forsøger vi at være så nærværende som muligt, hvor vi er og jeg har taget forlænget - ubetalt orlov - så jeg først skal starte med at arbejde til december igen. Det giver os en lille smule mere tid til at snakke og tænke over alt det der er i spil. Det i sig selv føles som en gave, fordi vi ikke er så fastlåste i vores liv sammen. 

3 kommentarer:

 1. Ih hvor lyder det altså spændende! Jeg tror nu det er meget sundt.
  k.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. det er en større omgang,I har gang i. Pøj pøj med "projektet", og hvor dejligt at I sammen kan være fælles om, hvordan livet skal se ud. Knus Heidi

  SvarSlet
 3. Uh det lyder sejt at få lukket op for den æske... for det har jo konsekvenser- men det har det jo også at leve videre uden at få talt om det...
  Tak for pakken :-) Den er jeg super glad for- og sengetøjet får lov at leve et nyt liv på Pernilles dyne :-) Det skal jeg nok lige tage et billede af en dag:-) og tak for dit søde brev- nu håber jeg vi ses IRL en gang :-)

  SvarSlet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...