Sider

søndag den 1. juli 2012

Garn a la Creme de la creme

Jeg er glad og stolt!
I den sidste uge har jeg færdiggjort hele to strikkeprojekter. (og det er altså noget helt nyt)
Først blev jeg færdig med denne her i øko-uld fra Marks og Kattens:


Opskriften var forfærdelig (når man nu skal være ærlig!) Hvad der skulle have været verdens nemmeste opskrift - endte med at blive en sur tjans. Min strikkefasthed og maskeantallet passede slet ikke sammen og jeg endte med at tage op og udregne flere gange for at få den til at passe i proportionerne. (OG det er altså min strikkeaversion nummer 1!!!) MEN nu ligger der en meget fin lækker grøn trøje og venter på en 6 måneders gammel baby ... og jeg har endda selv fået lavet en strikkeopskrift - på verdens nemmeste trøje, da jeg måtte opgive den anden til sidst.

I rædselsforløbet med den anden trøje, besøgte jeg strikkekunsten i Horsens for at finde garn til denne her søde trøje (model "Bette" fra design-club.dk):



Trøjen blev strikket i str. 0-3 mdr. af 50 g DUO silke/uld og det er blevet min yndlingsgarn nummer 1 - den er SÅ lækker og jeg glæder mig så meget til at give den smukke bløde trøje til min venindes lille ny. Tænk at lækkert garn kan gøre en så glad ... (Jeg glæder mig endda til at jeg skal til at lave en til min egen lille augustbaby)

2 kommentarer:

  1. Det er fandme nogle lækre trøjer! WOW!

    Kram fra Jane

    SvarSlet
  2. Lækre ting... og helt færdige... sikke du rykker..
    Solhilsner
    Stine

    SvarSlet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...