Sider

mandag den 12. december 2011

Dobbelt op!

Jeg har været væk ... Og lige netop suset igennem dagligdagen, så hurtigt, at jeg end ikke har sanset mit parallelunivers herinde. For der skal jo også være tid til at hygge, håndlave og være mere end ellers.
Hold helt ferie, hvor har jeg taget revance. I dobbelt forstand ... for mens jeg har været væk i håndlaverhimlen (i momenter) og har lavet halsedisse, funky pandebånd, øreringe, rullearmbånd, leget med gummi og fået styr på alt til meget forårsgrøn kjole (læs tegnet mønster og klippet stof).
Så er det lige som om at overspringshandlinger er blevet det nye sort herhjemme (ligesom de røde bær vi brugte til drengenes kalenderlyslerklump) Men det er ikke helt så værst for lige for tiden udligner det lidt hinanden (lidt ligesom minus og minus giver plus) Kunne det næsten være bedre ;-)
Nu mangler vi bare dobbelt op på karma og så klarer resten vist sig selv!

3 kommentarer:

 1. Åh, den grønne kjole! Billeder - vi skal da se hvad du har lavet...jeg er så spændt på hvad du får ud af kjolemønstret!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 2. JA, men jeg er lun på den er jeg. Og der er undervisningsfri dag i morgen - og jeg holder den undervisningsfri! Så der skal sys i morgen og jeg glæder mig. Nu er det kun fordi at lommerne skal på at jeg får det lidt mærkeligt ... Men jeg har fundet det blå stof, som din smukke kjole var lavet af. Det står øverst på listen til næste projekt kjole.

  SvarSlet
 3. For dælen da, kvinde, hvor er du bare fuld af fart og krea på den totalt fede måde! Glæder mig til januar hvor vi skal krea'e igennem (har jeg planlagt!!)!!
  Og så ses vi torsdag, kan jeg se! :-D

  Ha' en genial dag, skønne Emilie!

  KRAM!

  SvarSlet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...