Sider

tirsdag den 11. oktober 2011

kan være en fast læser bliver til flere ... engang!

Uanset hvad der sker, vil jeg altid huske at Tanja fra denlillehyggelige.blogspot.com, blev min første faste læser. Og tusind tak for det. Jeg er jo som sagt stadig lidt af en vårhare indenfor det her, men glædes om ikke andet over, at jeg nu har en fast læser og OGSÅ er den glade indehaver af hele 3 lodder til en giveaway hos avlebavle.blogspot.com.
Bare ordet Giveaways er jo en fryd og det der kan man altså godt blive sådan lidt afhængig af - især når man nu engang er sådan indrettet oppe oveni, at man er ukuelig optimist og tænker at man helt sikkert vinder, for det har man da fortjent!
og selvfornægelsen har sneget sig ind på lystavlen i det samme nu - FOR jeg vinder aldrig. Som i næsten aldrig da. Alltså jeg vinder aldrig Noget lækkert. (Nemesis? - ej, håber jeg da ikke)
MEN sidst jeg vandt og der havde jeg endda selv haft noget at skulle have sagt. Stilede jeg efter en spurtpræmie til Kvindeløbet i Århus og endte med først at glemme min præmie (VAR altså også kun ved at besvime over at have løbet så stærkt) og da jeg så kom til udleveringen (af min præmie) Endte jeg med at få en trøster (hvis man da kan kalde det det) LÆS: en fin toilettaske med VIVAG produkter. Det har jeg altså ikke råbt så højt om. Men i dag har jeg glemt alt om uheld i held og tilmed også købt et lod i min søns fodboldklub. Og der kan man vinde en bil.
Det kunne vi godt bruge, for selvom jeg er glad for min cykel, kunne jeg også godt elske en bil. Det er jeg sikker på!

1 kommentar:

  1. Selv tak - det er en ære at være din første læser ;-)
    Må vist lige et smut over til ævlebævle og være med i den der give away :-) Held og lykke.
    Ps. Jeg vinder heller aldrig noget :-(

    SvarSlet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...