Sider

torsdag den 24. oktober 2013

Sykursus på slum

I går aftes kom jeg hjem med denne skæve skønhed og kunne næsten ikke få armene ned af begejstring, for det er længe siden, at jeg har været så stolt af mig selv - (og faktisk har hygget mig så meget med at sy).


Jeg lærte at sy lynlås i - som er gemt mellem yder - og inderfoer. (Måtte godt nok tage ca 10 billeder, for at jeg kan huske, hvordan det blev gjort).

Min aften blev kun bedre af, at Silvia - som faktisk laver Sy-programmer i fjernsynet - fortalte, at en del af hendes firmanavn faktisk hedder "hecho de ojo", som egentlig betyder at det er lavet på øjemål. YES! På slum og øjemål er næsten det samme - og jeg følte virkelig, at jeg var havnet på rette hylde. 
Inden vi gik hjem fik vi også nogle gode råd til, hvordan man kunne gøre sine ting bedre - så næste gang vil jeg bl.a prøve at lave lynlåskanten mindre synlig. 

Når jeg kommer hjem til Danmark, skal der produceres julegaver til den helt store guldmedalje - og i morgen aften, kommer jeg forhåbentlig afsted til strikke/hækleklub med nogle af dem, jeg mødte til sykurset i går. Det var gået min næse forbi, at der faktisk allerede eksisterede en åben strikkegruppe i Granada. Det er et kæmpe plus i min bog - man burde altid strikke(hækle) i fællesskab! 

Hvis du nogensinde kommer til Granada og har lyst til at kigge forbi til ulden lykke, har gruppen - Alhambra Knits - en Facebook side: klik klik .

5 kommentarer:

 1. Hold op der sker noget både på netværks-fronten og på krea-fronten. Jamen kan det være bedre. Dejligt for dig at være på rette hylle.
  <3 Signe

  SvarSlet
 2. Den er så fin, og så meget dig!!! Hvornår kommer I til dk? Tak for din kommentar om frygt... Den gjorde mig usigelig glad!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 3. Skønneste Emilie!! Fedt, fedt, fedt!! Jeg under dig virkelig alle de gode oplevelser, og sidder lige nu og er helt høj ovenpå den dejlige og energiopfyldende (!) telefonsludder med dig!!
  Et kæmpe kram til dig!!!

  SvarSlet
 4. hej Emilie,
  hvis du er interesseret i et par baggy bukser som dem på IG, kan du sende mig en mail på christina.ellemo@gmail.com. Jeg kan ikke finde din mail:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Gennemgang af When pigs fly Slot inkluderer ægte spillere anmeldelser og ratings, gratis spiltilstand, vindende skærmbilleder, seneste bonuskoder

  SvarSlet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...