Sider

torsdag den 6. juni 2013

Jeg glæder mig ...



For jeg har købt to små stofpakker via Instagram med håndprintet stof. Jeg følger Karen på instagram (men har lånt billedet på hendes blog klik klik ) og ser de fine ting, hun laver og så fik jeg lyst til at forære mig selv et par pakker med stofrester til patchwork. Til 5 pund pakken, var det jo et super tilbud. Jeg har bestilt en bunke blandet "rainbow" og en bunke i blålige farver.
Jeg har en hel masse lækkert stof, der bare ligger og ikke bliver brugt som det er ligenu og jeg tror, at de fine prints vil gøre sig godt med stoffet, der allerede er på lager ;-) 
Jeg har planer om at bruge det til at lave et par tørklæder, men da jeg endnu ikke ved, hvad der præcis er i pakkerne, så må jeg vente indtil min svigermor kommer på onsdag - det var nemlig nemmest at få Karen til at sende det til London i stedet for til provinsen i Danmark.
Samtidig er min svigermor også ret så ferm til det der syning og altid frisk på at give en hånd enten med børn eller syningen, så der er udsigt til at jeg faktisk kan få færdiggjort et projekt uden de store afbrydelser. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...